Corallium, jouw Traveldesigner

De Hoogtepunten van Oeganda

De Parel van Afrika volgens Winston Churchill! Hier ga je niet alleen op gorilla trektocht maar vind je chimpansees, uitzonderlijke vogelsoorten, savannevlaktes vol wildleven, de onstuimige Nijl en indrukwekkende kratermeren! Wat een reis!

Levendige metropool

Een kleine charmante stad waar de officiële residentie van de president en de internationale luchthaven gelegen is. Deze stad is een levendige metropool met uitgebreide keuze aan restaurants en uitgangsmogelijkheden!

Een ware schat!

Een ware schat binnen de Oegandese natuurparken. Het is vrij afgelegen en telt slechts zes bezoekers per dag. Je kunt dus als het ware dit park alleen voor jou hebben!

Het grootste natuurreservaat van Oeganda

Het grootste naturreservaat van Oeganda dankt zijn naam aan de machtige Murchison Falls. Een boottocht op de nijl is de uitgelezen kans om veel wilde dieren te spotten!

Leve de chimpansees

Kibale Forest is een van de mooiste regenwouden van Oost-Afrika. Hier leven 13 verschillende primaten maar alles draait om de chimpansees. Ontdek deze mensapen!

Mount Stanely

Het Rwenzori gebergte etaleert een ongekende variëteit aan landschappen! De beklimming naar de TOP van de op twee na hoogste berg van Afrika vraagt wel wat inspanning, de Mount Stanely 5.109m Hoog!

Luierende leeuwen

Het meest bezochte park van het land en plek bij uitstek voor een jeepsafari! Vogels spotten tijdens een cruise op het Kazinga kanaal en zo de beroemde boomklimmende leeuwen van Ishasha bewonderen! Wat een belevenis!

Het grootste meer van Afrika

De zoektocht van Europeanen naar de bron van de Nijl leidde hen tot het Victoriameer. Het grootste meer van Afrika. Bezoek zeker deze bron van de Nijl!