11-daagse VIP-rondreis Brazilië met Cosmic Travel

11-daagse VIP-rondreis Brazilië met Cosmic Travel

Nu de wereld opnieuw aan onze voeten ligt, wil je misschien eindelijk werk maken van die ene onnavolgbare droomreis. Daarbij raden we graag iets aan zoals deze bijzondere voorbeeldreis naar Brazilië uit het aanbod van Cosmic Travel. Een subliem viparrangement van 11 dagen onbeperkt genieten.

Nu de wereld opnieuw aan onze voeten ligt, wil je misschien eindelijk werk maken van die ene onnavolgbare droomreis. Daarbij raden we graag iets aan zoals deze bijzondere voorbeeldreis naar Brazilië uit het aanbod van Cosmic Travel. Een subliem viparrangement van 11 dagen onbeperkt genieten.

Jaren 50-glamour
Bij aankomst in Rio de Janeiro brengt je Engelstalige gids je naar je luxehotel. Emiliano Rio is een rustig, luxueus toevluchtsoord op een bevoorrechte locatie aan het legendarische strand van Copacabana. Geniet van een hoog niveau aan Braziliaanse verfijning, exclusiviteit, comfort en persoonlijke service, zoals een fabuleus à-la-carte-ontbijt.

Het hotel schetst het glamoureuze Rio van de jaren 50. Vanuit het overloopzwembad op het dak lijken de blauwe oceaan en het uitzicht op de Suikerbroodberg in elkaar over te lopen.

Nieuw wereldwonder
Het beeld van Christus de Verlosser staat ongetwijfeld in drukletters op je Rio-lijstje. Het beroemde bouwwerk op de top van Corcovado-berg is een van de zeven nieuwe wereldwonderen. Rond de berg huizen honderden diersoorten, waarvan sommigen met uitsterven bedreigd.

Het rijke architecturale verleden van Rio leeft nog steeds voort in de barokke kerken en statige gebouwen aan het Cinelândia-plein downtown. Of het koffiehuis Confeitaria Colombo uit 1894: een levend portret van de belle époque. En het fameuze carnaval? Een bezoek aan een carnavalschool leert je alles over de samba, de praalwagens en de kostuums.

Cocktail op Suikerbroodberg
Een aperitief met dat tikkeltje meer? Drink een caipirinha bij zonsondergang op de top van de Suikerbroodberg. Bij de kabelbaan hoef je trouwens niet aan te schuiven, wij zorgen dat je voorrang krijgt.

Van boothuis naar villa
Met een fantastische privévlucht over Rio brengt de helikopter je naar de groene kust van Paraty. Een speedboot voert je daarna naar Loft Bom Jardim. Wat ooit een boothuis was, is vandaag een luchtige en luxueuze villa, hellend over de zee.

Grote en vele raampartijen zorgen voor een prachtzicht over de volledige baai. Verder telt de knappe villa een ruime keuken en leefruimte, één mastersuite van 100 m², twee andere suites van 50 m², een sauna en een groot houten terras aan het water. En dankzij de butlerservice en chef aan huis moet je maar aan één iets denken: genieten.

Speedboottour
De omgeving van Paraty verkennen? De exclusieve jeeptour van Cosmic Travel is een complete reisroute van één dag door de bergen, langs zoetwatermeren en watervallen. De baai zelf ontdek je best per speedboot. Op privéboottocht vaar je naar de mooiste eilanden en verdoken plekjes waar je kan zwemmen en snorkelen.

Vertel ons je wensen
Dit programma is een voorbeeldreis. Vertel ons op welke manier je. je droombestemming wil doorgronden. De reis van je dromen naar Latijns-Amerika stellen we graag samen met de bestemmingsspecialisten van Cosmic Travel.

Fan van Latijns-Amerika? Cosmic Travel heeft al 30 jaar expertise in maatwerkreizen naar dit immense en boeiende continent. Ontdek hun aanbod voor wereldreizigers, avonturiers en luxereizigers. Ook voor gezinnen met grote of kleinere kinderen hebben ze heel wat in petto. Vraag ernaar bij ons, je reisagent.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid