Oceania VISTA: gloednieuw schip met culinaire ambities, jouw luxeverblijf op zee.

Oceania VISTA: gloednieuw schip met culinaire ambities, jouw luxeverblijf op zee.

De Oceania Vista, de jongste telg van Oceania Cruises, gooide voor het eerst de trossen los in mei 2023. Dit adembenemende schip staat garant voor een onovertroffen ervaring en topgastronomie. Op de Oceania Vista is aan alles gedacht om de luxe van kleinere schepen te evenaren. Vista zet zich meteen stevig op de kaart met een brede waaier aan ontmoetings- en ontspanningsruimtes aangevuld met wellnessfaciliteiten.

De Oceania Vista, de jongste telg van Oceania Cruises, gooide voor het eerst de trossen los in mei 2023. Dit adembenemende schip staat garant voor een onovertroffen ervaring en topgastronomie. Op de Oceania Vista is aan alles gedacht om de luxe van kleinere schepen te evenaren. Vista zet zich meteen stevig op de kaart met een brede waaier aan ontmoetings- en ontspanningsruimtes aangevuld met wellnessfaciliteiten.

Oeania Vista, De ‘Gamechanger’ Voor De Toekomst Van Oceania Cruises

De schepen van Oceania Cruises worden gebouwd voor een specifiek doelpubliek: levensgenieters die er van houden om de wereld te ontdekken op een zo comfortabel mogelijke manier. Het interieur en de inrichting aan boord van Vista laten echter meteen ook zien dat een nieuw tijdperk is aangebroken voor de premium-rederij. Het schip werd ontworpen als ‘gamechanger’ voor de toekomst van Oceania Cruises. Zo zijn er o.a. enkele nieuwe  culinaire concepten, lounges en publieke ruimtes aan boord.

Met De Beste Keuken Op Zee

Alle hutten, suites, lounges en publieke plekken aan boord stralen een ‘home away from home’ gevoel uit en overal aan boord is meer dan voldoende ruimte voor alle gasten. Nooit hoef je ergens aan te schuiven of te wachten. De bemanning en het management doet er alles aan om je zo goed mogelijk in de watten te leggen. Het gastronomische aspect is daarbij één van de belangrijkste troeven en Oceania mag zich dan ook terecht de cruiserederij met ‘de beste keuken op zee’ noemen.

Elke accommodatie is ingericht met een maximum aan comfort en slim ingedeelde ruimtes met alle voorzieningen. Zelfs de meest bescheiden (binnen- en buiten-) hutten hebben een apart zitgedeelte, bureau en gekoelde minibar gevuld en steeds aangevuld met gratis frisdranken en flesjes water.

De populairste categorieën echter zijn de balkonhutten (Veranda) en de Concierge Veranda hutten, waarbij je ook meteen een heleboel extra diensten en privileges krijgt.

In de Penthouse Suites – en hogere suite-categorieën – word je hélemaal non-stop in de watten gelegd, door je eigen butler die 24/24 voor je paraat staat en voor wie geen enkele vraag teveel is. Je kan er zelfs de menu’s uit de specialiteitenrestaurants in je suite laten opdienen.

In elke hut en suite slaap je op Tranquility beds van de beste kwaliteit. Voor je het weet is het weer ochtend, schuif je je gordijnen open, en ligt een nieuwe bestemming op je te wachten. Klaar om ontdekt te worden.

​Culinaire Verwennerij

Van een eenvoudige, gezonde lunch tot uitgebreide diners met aangepaste wijnen, de culinaire hoogtepunten zijn hier dagelijkse kost. Aan boord van Marina kan je zelfs culinaire kookworkshops volgen onder professionele begeleiding in een volledig ingericht atelier. Koken op sterren niveau dus.

De vele specialiteitenrestaurants bieden een ruime keuze voor ieders smaak. Zoals de klassieke (Franse) keuken in Jacques, het Amerikaanse steakhouse Polo Grill, traditionele Italiaanse gerechten in Toscana, of verfijnde Aziatische specialiteiten in Red Ginger. Uiteraard kan je ook steeds vrijblijvend terecht in het hoofdrestaurant – met minstens even heerlijke topgerechten – of in het Terrace Café in openlucht op het achterdek.

Heerlijk om te ontbijten met zicht op zee of een snelle lunch na een excursie aan land. En het leuke is, dat alles is inbegrepen in de prijs van je cruise. Met een enkele uitzondering voor wie écht iets te vieren heeft.

In La Réserve kan je – tegen een toeslag – terecht voor de Dom Pérignon Expérience, een exclusief diner gepaard met bijpassende Champagnes van het gekende luxemerk. Voor de liefhebbers van topgastronomie gaat de ervaring gewoon verder aan land, met de speciaal daarvoor ontworpen ‘Culinary Discovery Tours’.

​Over Het Schip:  Oceania Vista *****

  • Capaciteit: max. 1.200 gasten
  • Bemanning: 800
  • Lengte: 251 meter
  • Brutoton: 67.000
  • Aantal gastendekken: 12

Voor alle details over het schip verwijzen we je graag naar de website van Oceania Cruises

Over de rederij:

Cruisen met Oceania Cruises:

​“Culinair cruisen en royaal genieten”

Cruisen doe je niet zomaar. Tenminste, niet aan boord van Oceania Cruises. Vergeet het cliché-beeld dat je hebt van cruisen, met overvolle resortschepen voor duizenden passagiers, boordevol flitsende attracties en spektakel op elk moment van de dag. Spectaculair, dat zeker wél.

Maar we bekijken het zelf vooral als een ontdekkingsreis voor al je zintuigen, waarbij elke dag anders is dan de vorige. Het sensationele zit ‘m hier in de variëteit aan bestemmingen en beleving, zowel aan land als aan boord.

Met een ruime keuze aan specialiteitenrestaurants –op absoluut sterren-niveau én bovendien allemaal inbegrepen – hoeven we niet te vertellen dat deze cruises ook een gastronomische reis vormen. De culinaire creativiteit van de koks is haast oneindig. Vele van hun ‘signature dishes’ zijn al met verschillende awards bekroond.

Nog kenmerkend voor Oceania Cruises is de complete rust die je aan boord ervaart. Het échte gevoel van reizen op zee komt hierdoor helemaal tot z’n recht. Meer nog dan sommige luxerederijen is de sfeer aan boord hier van een haast ondenkbare kalmte, zonder eentonig of stijf te zijn.

Overal en op elke cruise heb je als klant de keuze tussen vele inbegrepen extra’s (OLife Choice voordelen, zoals beschreven bij de praktische info)

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid