Glamping Safari in Tanzania met Travel Sensations

Glamping Safari in Tanzania met Travel Sensations

De zon zindert aan de Afrikaanse horizon en je beseft dat het in Tanzania geen gewone reis wordt. Verwacht je aan een aaneenschakeling van meeslepende safari ervaringen en ruige natuurkrachten. Van de niet in te tomen grote trek in de Serengeti, tot wilde chimpansees uit de bergachtige jungle in het westen. Contacteer ons voor een luxe safari met glamping in het zog van de wilde dieren in Tanzania met specialist Travel Sensations.

De zon zindert aan de Afrikaanse horizon en je beseft dat het in Tanzania geen gewone reis wordt. Verwacht je aan een aaneenschakeling van meeslepende safari ervaringen en ruige natuurkrachten. Van de niet in te tomen grote trek in de Serengeti, tot wilde chimpansees uit de bergachtige jungle in het westen. Contacteer ons voor een luxe safari met glamping in het zog van de wilde dieren in Tanzania met specialist Travel Sensations.

Drive in safari Tanzania

Met Ethiopian Airlines land je in Kilimanjaro Airport voor een vlotte aankomst in Arusha. Het ideale vertrekpunt om de befaamde nationale parken van Noord-Tanzania te combineren. Rijg de drive in safari’s naar Tarangire, Ngorongoro en Serengeti aan elkaar voor een gevarieerd avontuur met een flinke dosis wildlife.

Behalve veel zien en veel indrukken opdoen, ontdek je Tanzania met Travel Sensations ook ontzettend comfortabel. In kleinschalige lodges of luxetenten met een groot ‘Out of Africa’-gevoel, op benijdenswaardige locaties. Vaak dieper in de epische wildernis, net daar waar de dieren zich op dat moment bevinden.

Wildlife migraties Tanzania

Samen met Travel Sensations stellen we programma’s en accommodaties voor, rekening houdend met de wildlife-migraties. Zo logeer je steeds in de buurt van de dieren. De mobiele luxetentenkampen die ze bijvoorbeeld voorstellen, migreren zelfs steevast met de dieren mee.

Tarangire & Ngorongoro

Laat het avontuur dan maar beginnen in Tarangire, de met baobabs en moerassen bezaaide bush van het leven. Honderden en honderden dorstige olifanten komen aan de rivier drinken. Net als tal van wildebeesten, buffels, zebra’s en andere dorstige dieren. Ook de Ngorongoro-krater, ooit een gigantische vulkaan, is vandaag een weelderige wildtuin. Spot hier nog meer olifanten, maar ook cheeta’s, hyena’s, nijlpaarden, leeuwen, luipaarden en een scala aan vogels. En fotografeer met wat geluk zelfs zwarte neushoorns.

Safari Grote Trek Serengeti

Hét hoofdpodium voor een van ‘s werelds meest verbazingwekkende natuurshows? De Serengeti met de grote trek van miljoenen wildebeesten, zebra’s en gazellen. Hun doortocht en oversteek over de Mara-rivier is een onbeschrijfelijk spektakel. Een goede gids leert je ook de andere aspecten van deze betoverende wildernis.

Scenic flight Tanzania

Beëindig je avontuur in Noord-Tanzania met een absoluut hoogtepunt. Letterlijk en figuurlijk. Een panoramische terugvlucht boven de uitgestrekte savannes en grazende kuddes brengt je terug naar Arusha.

Exclusieve fly in safari naar de wilde chimpansees van Tanzania

Ook voor doorgewinterde safariliefhebbers heeft Tanzania heel wat achter de hand. Vraag ons zeker naar de fly-insafari’s in het westen en het zuiden, en vlieg van park naar park. Zo hebben er maar weinigen ooit chimpansees in het wild gezien. Maar in de magische bergen van Mahale National Park in West-Tanzania spot je ze van heel dichtbij. Klim door de stille jungle, volg hun wilde roep om hun interacties op slechts enkele meters te bewonderen. Ga daarna zeker voor een verfrissende snorkelsessie in Lake Tanganyika.

Nijlpaarden spotten in Katavi, Tanzania

Ook Katavi is een van de meest afgelegen uithoeken van Tanzania. Aanschouw een meeslepend toneel van majestueuze buffelkuddes en de glinsterende hitte van de vlaktes. In het droogseizoen troepen honderden nijlpaarden samen bij de schaarse waterbronnen, met langs de oevers krokodillen op de loer.

Grootste concentratie leeuwen en olifanten

In het zuiden van het land beleef je een fly-insafari voor gevorderden, nóg dieper off the beaten track. In Ruaha National Park, op de grens van twee ecosystemen, vind je een breed scala aan landschappen en een rijke biodiversiteit. Zoals de grootste concentratie leeuwen én een van de grootste olifantenpopulaties van het continent.

Bootsafari Tanzania: bijzondere safari ervaring

Eveneens in het zuiden: Nyerere. Het allergrootste nationale park van Tanzania en de beste plek om nijlpaarden te spotten. De boot- en wandelsafari’s langs de Rufiji-rivier schenken je safaribeleving bovendien een andere dimensie naast traditionele gamedrives.

Boek nu je safari naar Tanzania met Travel Sensations bij Corallium

Laat deze kans niet voorbijgaan! Boek vandaag nog je luxe safari of glamping avontuur naar Tanzania met Travel Sensations bij Corallium. Ontdek de rauwe natuur zonder teugels en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Olifanten, chimpansees en de Grote Trek wachten op je – beleef het ultieme avontuur in Tanzania!

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid