6-Daagse reis naar Wereld Expo Dubai

De wereld van morgen ontdekken? Dan moet je de wereldtentoonstelling Expo 2020 Dubai bezoeken, die door corona nu plaatsvindt van 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022. Onder het thema ‘Connecting minds, creating the future’ zetten meer dan 190 landen zichzelf in de kijker op vlak van duurzaamheid, hernieuwbare energie en mobiliteit.

Wereldtentoonstelling Expo 2020 Dubai bezoeken | Corallium - Reisbureau Lennik en Gooik

In het kort

Wereldtentoonstelling voor pioniers

De deelnemende landen laten je graag zien hoe ze willen bouwen aan de wereld van morgen. Met baanbrekend innovaties, grensverleggende initiatieven, geestverruimende technologieën in de zoektocht naar nieuwe oplossingen voor de grootste uitdagingen van onze tijd.

Coronaproof

Door opening van de wereldtentoonstelling te verleggen naar 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022, krijgen alle deelnemende landen de nodige tijd om zich maximaal voor te bereiden om het evenement coronaproof en voor iedereen veilig te laten verlopen.

Belgisch Paviljoen

Bezoek zeker ons eigen Belgische paviljoen op Expo 2020 Dubai. En ontdek hoe onze Belgische pioniers ons land aan de wereld willen laten zien met nieuwe ideeën over hernieuwbare bronnen en groene, slimme technologieën. En met de beste frietjes de planeet uiteraard.

Programma

Dag 1: Brussel – Dubai

Vertrek vanuit Zaventem naar Dubai. Bij aankomst onthaal door de lokale correspondent en transfer naar hotel Al Seef Heritage, Curio Collection by Hilton****.

Dag 2 Dubai (o-m)

Na het ontbijt vertrekt u om deze unieke en spectaculaire metropool te ontdekken. U begint bij Bastakya, het oude gedeelte van de stad met haar gesofisticeerde residenties, omringd door hoge muren om de intimiteit van de gezette burgers te vrijwaren. U bezoekt het Dubai museum gelegen in de oude burcht Al Fahidi. In een lokale taxiboot (abra) doorkruist u de Creek om het district Deira te bereiken en er de goudsoeks te bezoeken. Hierna panoramische rondrit van het Moderne Dubai met verschillende fotohaltes met o.a. de Jumeirah moskee en het hotel Burj Al Arab. Middagmaal in een lokaal restaurant. Vervolgens bezoek aan de Burj Khalifa, dat met zijn hoogte van 824m het hoogste gebouw ter wereld is met 124 verdiepingen. Indien u wenst is er vrije tijd om het spektakel van de dansende fonteinen te bewonderen. Terugkeer op eigen houtje.

Dag 3 + 4 Dubai (o)

2 dagen bezoek aan de Expo2020. De wereld is op geen enkel ander moment zo verbonden geweest en de mogelijkheden voor het delen van creatieve ideeën, handel en ontwikkeling zijn nog nooit zo groot geweest. Het thema van Expo 2020 Dubai luidt dan ook ’Connecting Minds, Creating the Future’. Het Belgisch paviljoen is niet alleen een tentoonstellingsruimte. Het gaat ook om een gastronomisch restaurant, winkels en een business center.

Dag 5 Dubai (o-a)

Vrije voormiddag om verder op ontdekking te gaan. In de namiddag excursie per 4×4 over enorme zandduinen voor het bewonderen van de zonsondergang gevolgd door een BBQ diner met traditionele muziek.

Dag 6 Dubai – Brussel

Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.

Prijsinformatie

Vertrek tussen:

 • 01/10/21-15/12/21: 2 personen vanaf € 1.930 p.p., 4 personen vanaf € 1.595 p.p.
 • 16/12/21-10/01/22: prijs op aanvraag
 • 11/01/22-20/03/22: 2 personen vanaf € 1.930 p.p., 4 personen vanaf € 1.595 p.p.

Minimum 2 deelnemers. Prijzen per persoon in dubbel. Aanbod geldig volgens beschikbaarheid. Tijdens het hoogseizoen of in beursperiodes kunnen de gepubliceerde tarieven niet altijd gegarandeerd worden.

Inbegrepen

 • Vluchten met Emirates (T-klasse)
 • Luchthaventaksen en fuel
 • 5 overnachtingen in het vermelde hotel of
  gelijkwaardig
 • De vermelde maaltijden.
 • Engels- of Franssprekende lokale gids
 • Alle bezoeken, ingangsgelden en transfers met a/c
  wagen
 • Documentatiemap per kamer

Niet inbegrepen

 • Persoonlijke uitgaven en overige maaltijden
 • Gebruikelijke fooien (Richtlijn: $ 5/dag per persoon voor de gids en $ 4 voor de chauffeur)
 • Annulerings- en of bijstandsverzekering
 • Toeristentaks

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid