Expeditie naar het einde van de wereld: Chili uit het aanbod van Cosmic Travel

Expeditie naar het einde van de wereld: Chili uit het aanbod van Cosmic Travel

Onnoemelijk uitgestrekte vlaktes en de oppermachtige Andes. Temperaturen die stijgen in het noorden en dalen in het zuiden. Een land zo rijk als het filmische Chili smeekt om grondige verkenning. Met een hart voor avontuur raadt Cosmic Travel daarom de panoramische expeditielodges en ontdekkingsmogelijkheden van Explora aan.

Onnoemelijk uitgestrekte vlaktes en de oppermachtige Andes. Temperaturen die stijgen in het noorden en dalen in het zuiden. Een land zo rijk als het filmische Chili smeekt om grondige verkenning. Met een hart voor avontuur raadt Cosmic Travel daarom de panoramische expeditielodges en ontdekkingsmogelijkheden van Explora aan.

Explora expeditie lodges in Chili

In de meest afgelegen uithoeken van Chili. Daar liggen ze, de expeditielodges van Explora. Steeds op een indrukwekkende plek met verbluffende vergezichten. Mijlenver van de beschaafde wereld.

Je beleeft er een combinatie van luxe, comfort en … het grote avontuur. Want vanuit je verblijf duiken hooggekwalificeerde experts samen met jou de fascinerende wildernis in. Geniet van een onbeschrijfelijke keuze aan activiteiten en expedities. En die zijn dan ook nog eens allemaal inbegrepen! Alle maaltijden en de open bar ook trouwens.

Explora Patagonia National Park

Al vanaf hun eerste ervaring met Explora, zo’n 30 jaar geleden, zijn ze bij Cosmic Travel grote fan van Explora. Maar over hun verblijf in de nieuwe expeditielodge Explora Patagonia National Park raken ze echt niet meer uitgepraat. “De meest intieme en intense verbinding met Patagonia National Park. We verbleven op een bevoorrechte locatie tussen heuvels, valleien en majestueuze bergen. Midden in de verbluffende grootsheid, diepblauwe luchten en de stilte van de Andes.”

Poema’s en condors spotten in Chili

En of je wat beleeft wanneer de gidsen je op sleeptouw nemen door deze bijna onbezochte regio. Bijna 40 activiteiten, verkenningen en expedities. “Van condors en andere vogels spotten in de Chacabuco-vallei, tot kajakken over de stroomversnellingen van de Cochranerivier. We gingen tijdens een hike op zoek naar poema’s, guanaco’s en bedreigde andesherten, en mountainbiken door de uitgestrekte steppe.”

“De hangende gletsjers en imposante rotsformaties van Jeinimeni bewonderen. En de hoge bergen in naar de lagunes van het hoogplateau, met uitzicht over de noordelijke ijsvelden.”

Sterrenkijken in Atacama

Met Cosmic Travel en Explora kan je de compleet verschillende universums van Chili ook combineren. In het noorden van Chili ontdek je de uitgestrekte Atacamawoestijn in thuishaven Explora Atacama. Op 2.500 m hoogte. De regio vormt een haast surreële mix van zandduinen, zoutpannen, vulkanen en het ecosysteem van Altiplano. Bovendien is de sterrenhemel een van de helderste ter wereld. Geen betere manier om sterren, planeten en allerlei astronomische verschijnselen te bewonderen dan met de krachtige, geavanceerde telescoop in het observatorium van de lodge.

Mysterieus Paaseiland

Paaseiland: nog zo’n betoverende wereld van Chili. Op 3.700 km van het Zuid-Amerikaanse continent, is dit het meest afgelegen bewoonde eiland op onze planeet. En over de mysterieuze, vulkanische moai-beelden, die al eeuwen over het eiland waken, hebben we dan nog niet eens iets gezegd. Zo goed als alle personeelsleden van Explora Rapa Nui behoren tot de Rapa Nui-bevolkingsgroep. Ze zijn trots op hun erfgoed en vertellen je graag over hun enigmatische cultuur.

Combineer en krijg $500 krediet cadeau!

Vraag ons naar de lodge-naar-lodge-programma’s en mogelijke verkenningen voor één groot Chileens ontdekkingsavontuur. Boek nu een Explora-rondreis met Cosmic Travel en krijg $500 krediet per persoon, vrij te spenderen ter plaatse in je lodge. Geldig voor een verblijf van minstens 7 nachten in minstens 2 twee verschillende regio’s (bv. Patagonië en Atacama). Zolang de voorraad strekt. Contacteer ons voor alle voorwaarden.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid