Al gedacht aan deze Griekse resorts?

Al gedacht aan deze Griekse resorts?

De Peloponnesos en de Griekse eilanden Kreta en Corfu klinken je wellicht als muziek in de oren. Waar wil jij heen? We wijzen je graag de weg.

De Peloponnesos en de Griekse eilanden Kreta en Corfu klinken je wellicht als muziek in de oren. Waar wil jij heen? We wijzen je graag de weg.

Naar de Peloponnesos of Kreta?

Kreta is het grootste en meest zuidelijke Griekse eiland. Naast een populaire zonbestemming is het eiland van de Minotaurus de bakermat van de Europese beschaving. Waar de scheidingslijn tussen mythe en geschiedenis een wazige rimpel wordt. Geen betere plek om dit zelf te ontdekken dan vanuit een van deze resorts van Grecotel op Kreta.

Op een paar minuten van Rethymnon, de oude havenstad van de Venetiaanse veroveraars, logeer je in Grecotel Caramel. Een fijn boetiekhotel, ontworpen als een eilandnederzetting. Elke kamer is uniek, individueel gedecoreerd en ingericht met handgemaakte meubels en designer-stoffen. Langs het zwembad met afwisselende stemmingslichten kan je heerlijk ontspannen.

Liever de Peloponnesos verkennen? Casa Marron is een ideaal all-inresort voor de hele familie. Met ruime, gezinsvriendelijke bungalows en bungalowsuites met uitzicht op zee. Bij Grecoland Club genieten de kinderen van eindeloos speelplezier: binnen- en buitenspeeltuinen, activiteiten, zwembaden met waterglijbanen!

Een van de allermooiste kidsclubs

Groene Griekse eilanden leren kennen? In het westen vind je de Ionische Eilanden met hun weelderige natuur en beboste bergen. Corfu is wellicht het gekendste, en misschien wel het groenste. Dit is de plek waar Homerus’ held Odysseus schipbreuk leed en hulp kreeg van de Faiaken om terug in Ithaca te geraken.

Het mythologische eiland leren kennen doe je best vanuit Grecotel Corfu Imperial, genesteld op een geprivatiseerd schiereiland. Waar het weelderige groen en de schittering van de Ionische Zee naadloos in elkaar vloeien. Alsof je verblijft in een renaissancepaleis. En in het gloednieuwe Grecoland, een van de allermooiste kidsclubs, zijn kinderen koning!

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid