Amerika

Canada

“Prachtige berggebieden, adembenemende meren en snel stromende rivieren.. Slaat je fantasie al op hol? Boek dan snel een reis naar het prachtige Canada!”

Canada ontdekken kun je op verschillende manieren. Begeleide rondreis? Met de auto? A la carte? Voor ieders budget en wens... Wij helpen je graag bij de keuze van de ideale reisformule om dit prachtig continent te ontdekken. En in Canada valt wat te ontdekken! Teveel om op te noemen. Steden, meren, gletsjers, walvissen, beren, watervallen, … Wij hebben verschillende uitmuntende, volledig georganiseerde pakketten voor jullie en tal van excursies om jouw à la carte reis samen te stellen.

Neem snel contact op met ons om deze tot de verbeelding sprekende rondreis in te plannen!

Corallium stelt voor :

Rockies Trail :

Een 11-daagse rondreis vanuit Calgary tot Vancouver. Tijdens deze onvergetelijke rondreis in West-Canada ontdek je de betoverende nationale parken Banff en Jasper, de Rockies en de besneeuwde bergpieken van de Olympic Mountains, de spectaculaire kustlandschappen van de stille Oceaan, eeuwenoude gletsjers, Vancouvereiland en zoveel meer..

Contacteer ons snel!

Costa Rica

“Pura Vida, letterlijk “puur leven”, de populaire uitdrukking van de Costa Ricanen om aan te duiden wat ze zo goed kunnen : genieten!”

Costa Rica staat voor “Rijke Kunst” en is nog steeds de gepaste naam voor dit prachtig land. De ware schat van Costa Rica is haar natuurlijke rijkdom. Voor wie houdt van avontuur, natuurexploitatie en vogelobservatie is dit land “a dream come true”!

Costa Rica kun je perfect bezoeken door middel van een self-drive. Alles wordt dan voor jou gepland en voorzien, volledig zorgeloos ga je op ontdekking. Reis je liever in groep? Geen probleem!

Vraag maar aan ons! Wij stellen de ideale formule voor jullie samen.

Maar 1 ding zeg ik wel.. Costa Rica is een echte “Must Do, Must see”.

Corallium stelt voor :

Costa Rica de Primera :

Een prachtige 15-daagse rondreis.
Ontdek de Arenal vulkaan met zijn bijna volmaakte top gecombineerd met het Amazonië van Costa Rica met zijn zeer rijke natuur!
Deze reis kun je al maken vanaf 2 deelnemers!

Contacteer ons snel!

Ontdek Amerika

Het gigantische continent Amerika heeft zoveel te bieden.. Van prachtige witte strandvakanties tot ontdekkingsreizen naar cultuur en natuur.