Afrika

Kenia

Kenia, de bestemming voor Safariliefhebbers.

Voor Safariliefhebbers zijn de mogelijkheden in Kenia eindeloos. De natuurgebieden van Kenia zorgen al jaren voor verwondering bij reizigers, met hun ongeëvenaarde aantal wilde dieren, de adembenemende landschappen en bijzondere authentieke stammen. Daarnaast zijn ook de witte stranden en tropische palmen aan de kust een zeer goede reden om dit gastvrije land als je bestemming te kiezen!

De grote trek!

Tanzania is een land rijk aan uitgestrekte en ecologisch waardevolle natuurparken, deze vormen de gedroomde locatie voor safaritochten in het spoor van een overvloed aan wildleven. Het is ook het toneel van “de grote trek”, immense kuddes wildebeesten en zebra’s. Een bestemming die aan al je verwachtingen zal voldoen!

Tanzania

Oeganda

De parel van Afrika

De Parel van Afrika volgens Winston Churchill! Hier ga je niet alleen op gorilla trektocht maar vind je chimpansees, uitzonderlijke vogelsoorten, savannevlaktes vol wildleven, de onstuimige Nijl en indrukwekkende kratermeren! Wat een reis!

Het eiland Mayotte

Gelegen in de straat van Mozambique in de zuidwestelijke Indische Oceaan is dit het meest zuidelijke eiland van de Comoren en uitzonderlijk rijk en gevarieerd, met veel inheemse planten- en dierensoorten.

Ontdek dit prachtige eiland tijdens een “Private Cruise”.

Beach & Private Cruise.

Geniet tijdens deze prachtige 8-daagse cruise op je private catamaran van het sierlijke tafereel van opspringende dolfijnen. Je hebt ook de mogelijkheid om zij aan zij te zwemmen met prachtige grote waterschildpadden..

Zegt deze adembenemende cruise je iets?

Contacteer ons dan snel!

Tanzania

Tanzania is een heerlijke safaribestemming.

Zijn magische wildernis blijft tot de verbeelding spreken. De diversiteit aan landschappen en zijn wildleven blijft je verbazen.

Uitgestrekte savannes in de Serengeti, de indrukwekkende Kilimanjaro, Lake Manyara.. Kortom in Tanzania valt heel veel te beleven en te ontdekken...

Tanzania Highlights

Een 7-daagse privéreis per land cruiser langsheen de mooiste nationale parken die je kunt combineren met een strandvakantie op het einde om alle indrukken die je gekregen hebt verder te laten insijpelen.

Contacteer ons snel!

Afrika...

Heb je een Afrika droom? Kiezen uit al die verscheidene bestemmingen in Afrika is niet makkelijk.. Wij helpen je graag hierbij!